Savumax on uusiutuvan energia-alan asiantuntijayritys, joka valmistaa, markkinoi ja kehittää energiaa säästäviä lämmitysratkaisuja pientaloihin. Päätuotteina ovat savupiippuvaraajat ja aurinkokeräinjärjestelmät.  Savumax on perheyritys, jonka juuret ovat vuodelta 1988. Savumax Oy nimellä yritys on toiminut sukupolvenvaihdoksen myötä vuodesta 2004.

Savumax on keskittynyt hyödyntämään kustannustehokkaasti uusiutuvaa bio- ja aurinkoenergiaa. Bioenergiaa voidaan hyödyntää keräämällä talteen puunpoltosta saatava lämpö. Suomessa on 2,2 miljoonaa tulisijaa joista puolta käytetään vähintään joka toinen päivä. Tästä lämmöstä 70% voidaan ottaa hyötykäyttöön Savumaxin tuotteilla. Aurinkoenergiaa voidaan hyödyntää laadukkaiden aurinkokeräinjärjestelmien avulla.

Toimintaperiaatteemme on jatkuva innovatiivisuus ja korkea laatu. Panostamme vahvasti tuotekehitykseen ja käytämme alan parhaita asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneita. Tuotanto tapahtuu Suomessa, lukuun ottamatta aurinkokeräimiä ja ilmastointijärjestelmiä. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Iittalassa ja sopimusvalmistajia meillä on Leppävirralla, Hämeenlinnassa ja Kotkassa.

 

 

Puusepänkatu 5,
13110 Hämeenlinna
Puh. 010 4405 900

myynti (at) savumax.fi