• OTAKAIKKILAMPOTALTEEN
  • RAHAASAASTAVIARATKAIUJA
  • PUHDASTAILMAA
  • ILMAISTALAMPOA

Savumax - energiaa säästäviä ratkaisuja!


EKOLOGINEN KOKONAISUUS

Savumax tuottaa rahaa, energiaa ja luontoa säästäviä lämmitysjärjestelmiä asuinrakennuksiin. Yritys on erikoistunut lämmitysjärjestelmien kokonaisvaltaisiin toimituksiin.

SAVUMAX LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

Savumax on uudistunut rajusti vuonna 2014 ja tuonut markkinoille kehittämänsä neljä uutta energiaa ja ympäristöä säästävää lämmitysjärjestelmää, Savumax Tuli, Savumax Maa, Savumax Ilmavesi ja Savumax Aurinko:

Savumax Tuli
Savumax Maa
Savumax Aurinko
Savumax Ilmavesi

Savumax Tulen ytimenä on savupiipusta lämpöä talteenottava patentoitu Lämpöhormi. Tämä tulisijan lämmityksen sivutuotteena syntyvä ilmainen lämpö on hyödynnettävissä käyttöveden ja talon lämmityksessä. 

Savumax Maan lämmönlähteenä on maalämpö. Savumaxin uusi maalämpöpumppu on huippulaadukas premium tuote ja se valmistetaan alan parhaimpiin kuuluvalla tehtaalla Pohjoismaissa. Savumax maalämpöön lisälämmitysmuotona on saatavilla Lämpöhormi. Tällöin säästetään energiakuluissa aina kun takkaa käytetään. Säästä sähköä, anna pumppusi levätä ja heitä klapi sisään!


Savumax Auringossa lämpöä tuottaa hyötysuhteeltaan markkinoiden tehokkaimmat aurinkolämpökeräimet, Made in Finland. Savumax toimittaa nämä maailman parhaat aurinkokeräimet kilpailukykyiseen hintaan suoraan tehtaalta. Lisälämmitysmuotona Savumax Aurinkoon on saatavilla myös Lämpöhormi. Minimoi sähkönkulutus myös silloin kun aurinko ei paista!

Savumax toimittaa myös markkinoiden tehokkaimmat ilmanvaihtojärjestelmät esilämmityksellä sekä viilennyksellä. Savumax Ilmanvaihto on saksalaista huippulaatua.

Savumax Lämpöhormin sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien lisäksi Savumax toimittaa perinteiset teräshormit. Nämä perinteiset teräshormit toimitetaan suoraan Euroopan yhdeltä tehokkaimmalta tehtaalta markkinoiden edullisimpaan hintaan.
 
Savumaxin yhteistyökumppaneiden kautta saat myös asiantuntevan LVI -palvelun sekä lämmitysjärjestelmäasennuksen.

HYBRIDILÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hybridilämmitysjärjestelmä syntyy, kun Savumax Tuleen asennetaan lisälämpöä tuottamaan maalämpöpumppu, aurinkokeräimet tai ilma-vesilämpöpumppu. 
Savumaxin lämmitysjärjestelmillä saavutetaan maksimaalinen säästö lämmitysenergiakuluissa. Savumax Tuli -järjestelmän ylivoimainen kustannustehokkuus perustuu päälämmönlähteenä toimivaan talon tulisijaan ja savupiippuun, mitkä lämmitysjärjestelmästä riippumatta asennetaan lähes jokaiseen taloon.

Savukaasussa oleva lämmöntalteenotto parantaa puunpolton kokonaishyötysuhdetta oleellisesti. Lämpöä voidaan ottaa talteen takasta, kiukaasta tai vaikka puuhellasta. Savumaxin hormin lämmöntalteenotto ei ainoastaan jaa eri tavalla tulisijasta syntyvää lämpöä, vaan hyödyntää myös muutoin hormin kautta karkuun pääsevän lämmön. Lämpö hyödynnetään asuintilojen ja käyttöveden lämmitykseen. Lämmöntalteenotolla lisähyöty syntyy itsestään normaalin tulisijalla lämmittämisen ohessa.

Oletko rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa? Kysy lisätietoa tai jätä tarjouspyyntö TÄÄLTÄ. Lisäksi voit myös soittaa ja keskustella tarkemmasta toimitussisällöstä, tekniikasta ja hinnoista - asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä sopivimman lämmitysjärjestelmän valinnassa.