Yleistä
INVESTOINTI TULEVAISUUTEEN

Energian hinta tulee jatkossakin nousemaan.
Millä Sinä ajattelit lämmittää?
Haluatko energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän, joka säästää kukkaroasi jo investointivaiheessa?

JAETTU LÄMPÖ ON TASAINEN LÄMPÖ

Syntyneen lämmön jakaminen tasaisesti kaikkialle taloon takaa asumismukavuuden joka neliöllä. Järjestelmän erittäin älykäs ja vaivaton ohjausjärjestelmä optimoi edullisen energian käytön.

Savumaxin uudet lämmitysratkaisut jaetaan neljään eri konseptiin:
Savumax Economy
Savumax Maalämpö
Savumax Aurinko
Savumax Ilmavesi

Savumax Economyn ytimenä on patentoitu lämmöntalteenottohormi.

Hybridilämmitysjärjestelmä syntyy, kun Savumax Economyyn asennetaan lisälämpöä tuottamaan maalämpöpumppu, aurinkokeräimet tai ilma-vesilämpöpumppu. Silloin kun asuinrakennuksessa ei ole tulisijaa tai tulisijaan tulee perinteinen hormi Savumax-lämmöntalteenottohormin asemasta, tarjoamme perinteiset maalämpö- tai aurinkokeräinratkaisut erittäin kilpailukykyiseen hintaan. 

Savumaxin lämmitysjärjestelmillä saavutetaan maksimaalinen säästö lämmitysenergiakuluissa. Economy järjestelmän ylivoimainen kustannustehokkuus perustuu päälämmönlähteenä toimivaan talon tulisijaan ja savupiippuun, mitkä lämmitysjärjestelmästä riippumatta asennetaan lähes jokaiseen taloon.

Savukaasussa oleva lämmöntalteenotto parantaa puunpolton kokonaishyötysuhdetta oleellisesti. Lämpöä voidaan ottaa talteen takasta, kiukaasta tai vaikka puuhellasta. Savumaxin hormin lämmöntalteenotto ei ainoastaan jaa eri tavalla tulisijasta syntyvää lämpöä, vaan hyödyntää myös muutoin hormin kautta karkuun pääsevän lämmön. Lämpö hyödynnetään asuintilojen ja käyttöveden lämmitykseen. Lämmöntalteenotolla lisähyöty syntyy itsestään normaalin tulisijalla lämmittämisen ohessa.

Savumax Maalämmössä lämpöä tuottaa maalämpö. Savumax Maalämpö konseptiin on lisäksi optiona aurinkokeräimet ja lämmöntalteenottohormi. 

Savumax Auringossa lämpöä tuottaa hyötysuhteeltaan markkinoiden tehokkaimmat aurinkolämpökeräimet. Optiona tähän pakettiin on saatavissa lisäksi Savumax Maalämpö ja lämmöntalteenottohormi. 

Savumaxin yhteistyökumppaneiden kautta saat myös asiantuntevan LVI -palvelun sekä lämmitysjärjestelmäasennuksen. 

Savumax lämmitysjärjestelmäasiantuntijat ottavat kunnia-asiakseen löytää teille sopiva ja energiatehokas lämmitysjärjestelmä kilpailukykyiseen hintaan.

Kun olet rakentamassa uutta asuinrakennusta tai haluat keskustella omakotitalosi lämmitysjärjestelmän uudistamisesta, ota yhteyttä lämmitysjärjestelmäasiantuntijoihimme tai jätä tarjouspyyntö tästä

Lataa esite:  Savumax Lämmitys esite