KESÄETU 1000 EUROA!

Nyt esim. maalämpö + Lämpöhormi -lämmitysjärjestelmä jopa alle 10 000 euroa!

Savumax hybridilämmitysjärjestelmän tilaajalle 1000 euron KESÄETU-alennus. 
Kaikista Savumaxin lämmityskonsepteista myönnämme vähintään 500 euron Kesäetu-alennuksen! 

Tilaa jo nyt, toimitamme järjestelmän kun Sinulle sopii.


Savumax on uudistunut rajusti vuonna 2014 ja tuonut markkinoille kehittämänsä neljä uutta energiaa ja ympäristöä säästävää lämmitysjärjestelmää, Savumax Tuli, Savumax Maa, Savumax Ilmavesi ja Savumax Aurinko:

Savumax Tuli
Savumax Maa
Savumax Aurinko
Savumax Ilmavesi


Savumax Tulen ytimenä on savupiipusta lämpöä talteenottava patentoitu Lämpöhormi. Tämä tulisijan lämmityksen sivutuotteena syntyvä ilmainen lämpö on hyödynnettävissä käyttöveden ja talon lämmityksessä. Hybridilämmitysjärjestelmä syntyy kun Lämpöhormi yhdistetään esim. maalämpöpumpun tai aurinkokeräinten kanssa. 

Savumax Maan lämmönlähteenä on maalämpö. Savumaxin uusi maalämpöpumppu on huippulaadukas premium tuote ja se valmistetaan alan parhaimpiin kuuluvalla tehtaalla Pohjoismaissa. Savumax maalämpöön lisälämmitysmuotona on saatavilla Lämpöhormi. Tällöin säästetään energiakuluissa aina kun takkaa käytetään. Säästä sähköä, anna pumppusi levätä ja heitä klapi sisään!

Savumax Auringossa lämpöä tuottaa hyötysuhteeltaan markkinoiden tehokkaimmat aurinkolämpökeräimet, Made in Finland. Savumax toimittaa nämä maailman parhaat aurinkokeräimet kilpailukykyiseen hintaan suoraan tehtaalta. Lisälämmitysmuotona Savumax Aurinkoon on saatavilla myös Lämpöhormi. Minimoi sähkönkulutus myös silloin kun aurinko ei paista!

Ostaessasi nyt minkä tahansa Savumax lämmityskonseptin Lämpöhormilla varustettuna, saat 1000 euron KESÄETU-alennuksen. Tällöin saat esim. maalämpöjärjestelmän Lämpöhormilla jopa alle 10 000 eurolla! 

Ostaessasi Savumaxin lämmityskonseptin ilman Lämpöhormia, myönnämme 500 euron Kesäetu-alennuksen!

Tämä KESÄETU on voimassa heinäkuun 2014 loppuun saakka ja se koskee kaikkia uusia Savumax lämmitysjärjestelmätilauksia. Voit tilata lämmitysjärjestelmäsi myös ennakkoon vaikka loppuvuoden toimituksille.

Oletko rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa? Hyödynnä KESÄETUSI: kysy lisätietoa tai jätä tarjouspyyntö 
TÄÄLTÄ. Lisäksi voit myös soittaa ja keskustella 
tarkemmasta toimitussisällöstä, tekniikasta ja hinnoista - asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä sopivimman lämmitysjärjestelmän valinnassa. 

Savumax toimittaa myös markkinoiden tehokkaimmat ilmanvaihtojärjestelmät esilämmityksellä sekä viilennyksellä. Savumax Ilmanvaihto on saksalaista huippulaatua.

Lämpöhormin sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien lisäksi toimittamme perinteiset teräshormit. Nämä perinteiset teräshormit toimitetaan suoraan Euroopan yhdeltä tehokkaimmalta tehtaalta markkinoiden edullisimpaan hintaan.