SANEERAUSKOHTEET

Haluatko uudistaa nykyisen asuinrakennuksesi lämmitysjärjestelmän?
Haluatko energiatehokkaan lämmitysjärjestelmän, joka säästää kukkaroasi jo investointivaiheessa?


Savumax on tuonut markkinoille kehittämänsä neljä uutta energiaa ja ympäristöä säästävää hybridilämmitysjärjestelmää, Savumax Economy, Savumax Ilmavesi, Savumax Aurinko ja Savumax Maalämpö.

Savumax maalämpöpumppu 6 kW tai 8 kW soveltuu hyvin myös vanhempiin omakotitaloihin. Jos kodissasi vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja varaaja ovat jo valmiina, Savumaxin maalämpöpumppu voidaan yleensä kytkeä siihen suoraan, jolloin vanhasta vesivaraajasta ei tarvitse edes luopua.

Savumax Maalämpö on edullisempi jo investointivaiheessa. Lisäksi Savumax maalämpöpumpun rinnalle voidaan asentaa Suomessa valmistetut markkinoiden energiatehokkaimmat aurinkolämpökeräimet. 

Jos kotiisi tulee uuden kiukaan tai tulisijan myötä uusi savupiippu, tällöin perinteisen savuhormin asemasta energiatehokkainta on laittaa Savumaxin lämmöntalteenottohormi. 

Kun haluat keskustella omakotitalosi lämmitysjärjestelmän uudistamisesta, ota yhteyttä lämmitysjärjestelmäasiantuntijoihimme tai jätä tarjouspyyntö tästä

Savumax lämmitysjärjestelmäasiantuntijat ottavat kunnia-asiakseen löytää teille sopiva ja energiatehokas lämmitysjärjestelmä kilpailukykyiseen hintaan.