AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Savumax on lämmöntalteenottoon ja tähän perustuviin uudentyyppisiin, kustannustehokkaisiin hybridilämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka lämmitysjärjestelmissä otetaan tehokkaasti hyötykäyttöön eri lämmönlähteistä, kuten takkojen ja uunien hormeista, ilma-vesilämpöpumpusta, aurinkolämpökeräimistä tai maalämpöjärjestelmistä saatava lämpöenergia.

Savumax on tuonut markkinoille kehittämänsä neljä uutta energiaa ja ympäristöä säästävää hybridilämmitysjärjestelmää, Savumax Economy, Savumax Ilmavesi, Savumax Aurinko ja Savumax Maalämpö.

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta Savumaxia?

Haemme Savumax Oy:lle Hämeenlinnaan:

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ
Vastaat yhdessä muun tiimihenkilöstön kanssa siitä, että asiakkaamme saavat heille sopivat lämmitysjärjestelmät. Toivomme sinulta kaupallista tai teknistä koulutusta. Työkokemus teknisestä kaupasta ja osaaminen esim. talotekniikassa on etu. Tärkeintä on ryhdikäs asenne ja soveltuvuus aktiiviseen sekä järjestelmälliseen myyntityöhön, vastuullisuus ja yhteistyötaidot. Tarjoamme nälkäiselle kaverille hyvät mahdollisuudet kehittyä tehtävässä alan huipulle. 

Sähköpostiotsikkoon merkintä: myynti-insinööri


TOIMISTOSIHTEERIÄ / ASSISTENTTIA
Vastaat tehtävässäsi mm. osto- ja myyntireskontrasta, tilaustenkäsittelystä ja laskutuksesta sekä toimit myynnin apuna mm. tarjoustenkäsittelyprosessissa. Osaamisesi mukaan tehtäviäsi voidaan laajentaa talouspuolella. 

Arvostamme talouspuolen osaamista vastaavista tehtävistä, mahdollisesti kirjanpidosta. Tärkeintä on oikea asenne ja joustavuus monipuolisten toimistotehtävien tehokkaaseen hoitamiseen. Tehtävässäsi tarvitset myös kohtuullista englannin kielen taitoa hoitaessasi tilausprosessin eri vaiheita mm. Saksaan ja Ruotsiin. 

Sähköpostiotsikkoon merkintä: toimistosihteeri

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen  sähköpostitse: matias.parviainen (at) savumax.fi 

Lisätietoa tehtävistä antaa Savumax Oy:n toimitusjohtaja Matias Parviainen p. 044 7223711.