Savumax AurinkoSavumax Auringossa lämpöä tuottavat hyötysuhteeltaan markkinoiden tehokkaimmat aurinkolämpökeräimet. Made in Finland - nämä huippulaadukkaat aurinkolämpökeräimet on valmistettu Suomessa!

Lisäksi Savumax Aurinko pakettiin on kätevästi yhdistettävissä Savumaxin patentoitu Lämpöhormi. 
Savumax Aurinko viekin sähkönkulutuksen minimoinnin huippuunsa yhdistämällä Savumax Lämpöhormin ja aurinkolämpökeräimet.

Aurinkolämpökeräimet tuottavat ilmaista energiaa keväästä syksyyn, silloin kun tulisijaa ei aktiivisesti käytetä. Aurinkoenergia on käytettävissä olevista lämmitysmuodoista ainoa, joka on käyttö- ja ylläpitokustannuksiltaan lähes ilmainen.

Savumax Aurinko konseptiin kuuluvalla Suomessa valmistetulla ja markkinoiden tehokkaimmalla keräimellä saavutetaan suurin hyöty keräinneliötä kohden. Savumax Auringon keräin on hinta-laatusuhteessa paras markkinoilla oleva keräinpaketti. Keräimellä on pitkä käyttöikä ja 10 vuoden takuu. Lämmöntuoton neliöteho on moninkertainen sähkön tuottamiseen tarkoitettuun aurinkopaneeliin verrattuna. 

Savumaxin patentoitu Lämpöhormi integroituna aurinkolämpökeräimien kanssa tuottaa energia- ja ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon kotisi lämmitykseen. Minimoi sähkönkulutus silloin kun aurinko ei paista!

Silloin kun asuinrakennuksessa ei ole tulisijaa tai tulisijaan tulee perinteinen hormi Savumax Lämpöhormin asemasta, tarjoamme nämä laadukkaat aurinkokeräimet myös ilman Lämpöhormia erittäin kilpailukykyiseen hintaan. 

Oletko rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa? Kysy lisätietoa tai jätä tarjouspyyntö TÄÄLTÄ. Lisäksi voit myös soittaa ja keskustella tarkemmasta toimitussisällöstä, tekniikasta ja hinnoista - asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä sopivimman lämmitysjärjestelmän valinnassa. 


LUE LISÄÄ

TOIMINTAPERIAATE JA KOKOONPANO

 SAVUMAX AURINKOKERÄIN

-> SAVUMAX HYBRIDIVARAAJA