Yritysesittely


SAVUMAX OY

Savumax on lämmöntalteenottoon ja tähän perustuviin uudentyyppisiin, kustannustehokkaisiin hybridilämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka lämmitysjärjestelmissä otetaan tehokkaasti hyötykäyttöön eri lämmönlähteistä, kuten takkojen ja uunien hormeista, ilma-vesilämpöpumpusta, aurinkolämpökeräimistä tai maalämpöjärjestelmistä saatava lämpöenergia.

Savumax on tuonut markkinoille kehittämänsä neljä uutta energiaa ja ympäristöä säästävää hybridilämmitysjärjestelmää, Savumax Economy, Savumax Ilmavesi, Savumax Aurinko ja Savumax Maalämpö.

Savumaxin uudet lämmitysratkaisut jaetaan neljään eri konseptiin:
Savumax Economy
Savumax Maalämpö
Savumax Aurinko
Savumax Ilmavesi

Savumax Economyn ytimenä on patentoitu lämmöntalteenottohormi. 

Hybridilämmitysjärjestelmä syntyy, kun Savumax Economyyn asennetaan lisälämpöä tuottamaan maalämpöpumppu, aurinkokeräimet tai ilma-vesilämpöpumppu. Silloin kun asuinrakennuksessa ei ole tulisijaa tai tulisijaan tulee perinteinen hormi Savumax-lämmöntalteenottohormin asemasta, on kokonaisedullisin hybridiratkaisu Savumaxin Maalämpö-Aurinko-järjestelmä.

Lisäksi Savumax tarjoaa laadukkaita ja energiatehokkaita ilmanvaihtoratkaisuja.


UUSIUTUVAN ENERGIA-ALAN ASIANTUNTIJA

Savumax Oy on voimakkaasti kasvava suomalainen yritys, jonka historia ulottuu jo neljälle vuosikymmenelle. Rakentamisesta ja kiinteistöhuollosta alkunsa saanut kehityskaari on johtanut nykyiseen asemaan yhtenä Suomen innovatiivisimmista energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten hybridilämmitysjärjestelmien toimittajista.

HYVij – ENERGIAA SÄÄSTYY, RAHAA SÄÄSTYY, YMPÄRISTÖ SÄÄSTYY

Uskomme, että jokainen meistä voi lämmitystapavalinnoillaan vaikuttaa paitsi omaan talouteensa, myös yhteiseen ympäristöömme energiaa säästämällä. Sen ei tarvitse olla edes vaikeaa. Savumax-tuotevalikoima kattaa erillisiä, yhdisteltäviä hybridilämmitystapoja, joista autamme asiakasta valitsemaan omaan lämmitys- ja ilmanvaihtotarpeeseensa sopivan kokonaisuuden.

JATKUVA INNOVATIIVISUUS JA KORKEA LAATU

Oman tuotekehityksemme ja kansainvälisen yhteistyökumppaniverkoston avulla tarjoamme asiakkaillemme keinoja lämmittää ja ottaa lämpöä talteen tehokkaammin ja pienemmällä rahalla.