SAVUMAX AURINKOLÄMPÖJÄRJESTELMÄT

Ilmaista aurinkoenergiaa on tarjolla lähes kaikille, se vain pitää ensin ottaa talteen. SAVUMAX aurinkolämpöjärjestelmä on pitkäikäinen ja helppokäyttöinen ratkaisu käyttöveden ja tilojen lämmitykseen ilmaisenergialla. Aurinkojärjestelmää valittaessa oleellisinta on järjestelmän luotettavuus, koska järjestelmän pitää olla pitkäikäinen investointi tulevaisuuteen. Lisäksi on huomioitava järjestelmän soveltuvuus kohteeseen. Savumax Oy:n energia-asiantuntijat auttavat sopivan ratkaisun löytämisessä kohteeseenne. SAVUMAX aurinkolämpöjärjestelmä optimoidaan aina jokaiseen kohteeseen, jolloin saavutetaan investoinnille aina paras hyötysuhde.

SAVUMAX keräinpaketit

Keräinpaketit on tarkoitettu kohteisiin joissa on jo varaaja. Pakettiin räätälöidään sopivat kiinnitystarvikkeet ja keräin pinta-ala optimoidaan energiakulutuksen ja varaajatyypin mukaan.


SAVUMAX käyttövesipaketit

Käyttövesipaketit on tarkoitettu käyttöveden lämmitykseen esimerkiksi sähkö- tai öljylämmityksen rinnalle. Keräinpinta-ala ja varaajatilavuudet optimoidaan käyttötarkoituksen mukaan.


SAVUMAX lämmityspaketit

Lämmityspaketit on tarkoitettu käyttöveden sekä tilojen lämmitykseen. Keräinpinta-ala ja varaajatilavuudet optimoidaan käyttötarkoituksen mukaan. Rinnalle voidaan mainiosti liittää SAVUMAX savukaasun lämmön talteenotto laitteet.


SAVUMAX aurinkokeräin EURO C20 AR Black

Aurinkokeräin on aurinkolämpöjärjestelmän tärkein komponentti. EURO C20 keräin on testatusti markkinoiden tehokkain tasokeräin. Tehokkuus on saavutettu huippumateriaaleilla joista esimerkkinä on heijastamaton vähärautainen sunarc®-lasi, joka perustuu nanoteknologiaan. EURO C20 keräin valmistetaan Saksassa.

Lisätietoja valmistajan sivuilta:

 

 
 

Puusepänkatu 5,
13110 Hämeenlinna
Puh. 010 4405 900

myynti (at) savumax.fi

 
tv-talo Salomaat